2. PC panels

Eδώ μαζεύονται όλες οι θέσεις που έχουν λήξει στο ad package (δηλαδή οι θέσεις που έχουν αποδώσει το 150% σε 88 ημέρες) .Για το λόγο αυτό, το κλείσιμο των πινάκων του έργου δεν εξαρτάται από τις προσωπικές προσκλήσεις, αλλά έχουν ένα πρόγραμμα παραπομπής, και την προσωπική πρόσκληση να φέρει πρόσθετα έσοδα:
  • $ 5 για το κλείσιμο πίνακα στην πρώτη γραμμή
  • $ 2,5 - για το κλείσιμο πίνακα στη δεύτερη γραμμή
  •  Пίνακας  κοστιζει 20$
ο βασικός πίνακας του έργου,για να κλείσει χρειάζεται έξι άτομα (δύο στην πρώτη γραμμή,και τέσσερα στη δεύτερη) Για να αποκτήσετε πρόσβαση πρέπει να πληρώσετε 15$(πληρώνεται μια φορά καθε 3 μήνες)

Χρυσός Κανόνας κλείσιμο πίνακα:
αγοράστε 2 θέσεις πρώτης γραμμής 
Το κόστος  μιας θέσης είναι 5$.Αν αυτό το μέρος θα είναι με τον συνεργάτη στη πρώτη σας γραμμή 5$ που δαπανώνται για την αγορά αυτού του τόπου επιστρέφουν αμέσως στο λογαριασμό σας. Αγορά τοποθέτηση μπορεί να επιταχυνθεί:
(Ταχεία) - Μια ταχεία είναι το πρώτο επίπεδο της αναβάθμισης τοποθετήσεις, η οποία κοστίζει  2,5 $. Μπορείτε να αγοράσετε μόνο αυτό το επίπεδο μετά να αγοράσετε μια τοποθέτηση στην θέση σας.
(Premium-Συνιστάται) - Η πριμοδότηση είναι το δεύτερο επίπεδο της αναβάθμισης τοποθετήσεις η οποία κοστίζει $ 5,00. Μπορείτε να αγοράσετε μια αναβάθμιση πριμοδότηση αμέσως μετά την αγορά τοποθέτηση. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια ταχεία αναβάθμιση και στη συνέχεια την αναβαθμίσετε σε κάθε πριμοδότηση με κόστος 2,5 $ ή σε σύνολο $ 5.

Θα επανέλθουμε στο θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο καιρό που θα έχω προσωπική εμπειρία για το πώς ακριβώς λειτουργεί